“Zingen maakt blij en geeft energie”
- Mariëtte

Koor

Switched.

Switched is een groep van 11 enthousiaste  vrouwen die op Donderdagavond in Kunstcircuit meerstemmige bewerkingen zingen van pop- en musical songs. Alle vrouwen hebben geschoolde stemmen en koorervaring. Switched  staat olv Mariëtte en switched is ambitieus. De groep treedt regelematig op. Misschien wilt u zich aansluiten bij switched. Neemt u dan conctact op met  Mariëtte.

Wilt u genieten van een optreden van Switched? Op uitnodiging komt Switched graag uw borrel, receptie of opening swingend opluisteren.  

Neem contact op via 06-54326714 of info@dekunstvanhetzingen.nl

 

Masithi,

 Wekelijks zingt Masithi op vrijdag van 09.30 tot 11.00 in Kunstcircuit. De groep bestaat uit 15 dames en 2 heren.  Zij zingen een zeer gevarieerd repertoire. Veel bekende stukken uit  klassieke hoek , maar ook wat onbekend repertoire in andere stijlen en verschillende talen. Het  koor vindt het samen zingen in ongedwongen sfeer belangrijk.

 

De kosten voor een seizoen van 30 lessen zijn €251,00 

Komt u een keer meedoen? Neemt u contact op met de dirigente Mariëtte.

 

Vrouwenkoor Lettele.

Vanaf september zal het Vrouwenkoor Lettele o.l.v Mariëtte wekelijks op maandag avond repeteren in basisschool Sancta Maria te Lettele. Neem contact op indien u interresse heeft om mee te komen zingen.

Nieuws

Contact

Mariëtte Bastiaansen
Kanaaldijk Oost 32
7433PP Schalkhaar
06-54326714
info@dekunstvanhetzingen.nl

Kunst

De kunst van het zingen is de uitdaging die veel mensen graag aangaan. Ik kan u daarbij helpen op een enthousiaste en deskundige manier.