“Zingen maakt blij en geeft energie”
- Mariëtte

Koor

Switched.

Switched is een groep van 11 enthousiaste  vrouwen die op Donderdagavond in Kunstcircuit meerstemmige bewerkingen zingen van pop- en musical songs. Alle vrouwen hebben geschoolde stemmen en koorervaring. Switched  staat olv Mariëtte en switched is ambitieus. De groep treedt regelematig op. Misschien wilt u zich aansluiten bij switched. Neemt u dan conctact op met  Mariëtte.

Wilt u genieten van een optreden van Switched? Op uitnodiging komt Switched graag uw borrel, receptie of opening swingend opluisteren.  

Neem contact op via 06-54326714 of info@dekunstvanhetzingen.nl

 

Vrijdag ochtend Koor

 Wekelijks zingt het ochtend koor op vrijdag van 09.30 tot 11.00 in Kunstcircuit. De groep bestaat uit 15 dames en 2 heren.  Zij zingen een zeer gevarieerd repertoire. Veel bekende stukken uit  klassieke hoek , maar ook wat onbekend repertoire in andere stijlen en verschillende talen. Het ochtend koor vindt het samen zingen in ongedwongen sfeer belangrijk.

Komt u een keer meedoen? Neemt u contact op met de dirigente Mariëtte.

Nieuws

Contact

Mariëtte Bastiaansen
Kanaaldijk Oost 32
7433PP Schalkhaar
06-54326714
info@dekunstvanhetzingen

Kunst

De kunst van het zingen is de uitdaging die veel mensen graag aangaan. Ik kan u daarbij helpen op een enthousiaste en deskundige manier.